Kennel House Of Amy blev stiftet i oktober 2006, da vores dejlige Grand Danois Amy blev drægtig. (DKK 216741). Amy fødte d. 30/11-2006. Hun fik 7 stk. dejlige, sunde og raske hvalpe. 4 hanner og 3 hunner. 4 gule og 3 tigerstribede.

Siden handler først og fremmest om vores Grand Danois'er, som vi i skrivende stund har 2 af. Mor Amy og hendes førstfødte; sønnen Apollon. Og så handler den om de unger som Amy lavede til os og den historie om deres liv som den udfolder sig og som vi hører den.

Siden handler også om alt det andet i tilknytning til hundene som vi føler for, herunder også evt. historier fra venner og bekendte eller lignende ting. God fornøjelse!

EROS

OLYMPIA

Klik her for læse mere om kuldet og se billeder af de dejlige unger

10. november 2008
Amy fik igår konstateret mavevending og kunne desværre ikke reddes. Mavesækken kunne ikke udluftes med sonde og skaderne på de indre organer var allerede begyndt. Det var derfor med blødende hjerte at vi i nat måtte tage afsked med hende.

Men vi er stolte af hendes eftermæle, og vil i mange år glæde os over det hun gav os inden hun rejste sin vej igen.

Du vil aldrig blive glemt, Amy! Den kærlighed vi gav dig gav du os 10-fold tilbage. Plus så utroligt meget mere.

Æret være dit minde!

7. december 2015
Apollon fik i dag fred. Hans hjerte kæmpede indædt til det sidste, og vi følte det var synd for ham bare at ligge og sove hele tiden og måske også havde smerte. Vi kunne ikke bære den tanke, og da det kun var et spørgsmål om kort tid før hans krop ville give op, valgte vi at skilles med ham i et kram.

Polle rundede forleden sin 9-års fødselsdag på trods af en medfødt hjertefejl. og selvom han var den første der blev født var han den også den sidste der forlod os igen. Han fik et så lækkert liv som en hund vel kan ønske sig og viste overfor os hver eneste dag hvor taknemmelig han var for det.

ALLE der besøgte os og mødte ham er enige med os i, at Polle var en ener.  

Tak min skønne dreng, for mange gode timer og skønne minder!!!