Amy's kuld 2006
Vi ønsker de nyere ejere et stort tillykke - med et håb om at høre fra Jer fra tid til anden !!!

På denne side har vi lavet gallerier af de billeder vi selv tog medens de var her, og de billeder vi har fået fra deres nye ejere.

Gallerier (klik for at se galleri):

ZEUS

EROS

APOLLON

OLYMPIA

AFRODITE

ADONIS

GAIA

AMY

 

Forældrene til kuldet fra 2006 er:

Amy  : Amy er en gul tæve fra 2003. Hun er 85 cm høj og vejer ca. 60 kg.
Ali : Ali er en tigerstribet han fra 2000. Han er 90 cm høj og vejer ca. 70 kg.

Hvalpene:
Stamtavle

Hvalpens navn
House Of Amy - Zeus

Zeus er en gul han.

Han er en charmetrold med krudt i r.... - ikke mindst overfor de andre hvalpe. Han holder sig ikke tilbage fra at moppe de andre - uanset deres størrelse og antal.

Overfor os mennesker, er Zeus en utrolig sød fyr, som elsker at "snakke" med os! - et trick som han som den eneste i kuldet har benyttet til at charmere sig til lidt ekstra luksus hos os ;-)

Zeus har en flot figur med flot og ensfarvet pels og høj sort maske og ikke-for-store læber. Og fine gule ører, som er eftertragtet blandt gule GD. Han er en kraftig bamse, med det man vel nærmest kan betegne som en "tyre-nakke". Nakken og de store poter vidner om et stort potentiale...

Zeus blev købt af Adrian fra Kolding, som også tidligere har haft en Grand Danois. Forhåbentlig lykkedes det os at få ham til at komme og vise Zeus frem til udstillingen til august i Århus !? ;-)

21-06-2009:
Vi er blevet informeret om at Zeus fik en lidt barsk og kold opvækst, med underernæring og understimulering og et halsbånd som sad så stramt at det ikke kunne drejes, men måtte klippes af! Det gør ondt i sjælen på os. Den nye ejer har rettet meget op på ham, og han er blevet mere tryg. Dertil er dog nu stødt det forhold, at den nye ejer også må skille sig af med ham pga. nogle skader hun fik ved en trafikulykke fornylig, og derfor har meget svært med at håndtere ham. Vi håber vi finder en løsning for ham inden han måske tvinges til at forlade verden før sin tid...

House Of Amy - Eros

Eros er en tigerstribet han, som kendes ved at han er mest gul og har mere spredte sorte striber. Nogle vil måske sige plet-vis stribet. Men tro mig: Eros skal bare opleves - og mærkes! Lyden af hans store poter der baffer hen ad gulvet er ret imponerende, allerede nu!

Eros er stor og mægtig, har masser af selvtillid, men er samtidig dejligt kælen. En pragtfuld bamse som helt sikkert kommer til at skabe respekt om sig ;-)

Eros blev købt af et par fra Gøl, hvor han får lov at løbe spidsrod med en lidt ældre Grand Danois tæve. Så han beholder "sin mor", og bliver sikkert en forkælet møgunge ;-)

Vi glæder os til at se ham til dyrskuet/udstillingen i Vadum i juni.. !

House Of Amy - Apollon

Apollon er kuldets førstfødte. Og derfor selvskrevet til at forblive hos os, da vi allerede inden fødslen havde bestemt os for, at den førstfødte skulle blive hos os.

Apollon er tigerstribet, og var ved fødslen blandt de mindste af hvalpene. Fødselsvægt 500g. Han er siden kommet rigtig godt med, og ser ud til at blive stor men ikke kraftig...

House Of Amy - Olympia

Olympia er en gul tæve.

Hun har allerede en flot figur, og bliver sikkert en næsten tro kopi af Amy. Vi tror på, at den kommende ejer af hende helt sikkert har noget at glæde sig til, hvis udstillinger ligger i planerne...

Olympia er solgt til en sød familie i Nakskov, hvor hun er stillet samme luksus-tilværelse i udsigt som vores Amy har fået. Vi siger tak for de fremsendte billeder - og ønsker et stort tillykke til Lotte - og Olympia !!!

House Of Amy - Afrodite

Afrodite er en gul tæve, som kendes ved et lille hvidt hjerte-formet mærke mellem forbenene.

Rene, som vi i sin tid fik Amy af, har allerede lagt beslag på Afrodite. Hendes kommende navn vil være Afroditte Azoya.

"Ditte" er allerede overdraget til Rene - så held og lykke til Jer!!!

House Of Amy - Adonis

Adonis er en gul han.

Ligesom Eros er han en stor og kraftig fyr, med masser af selvtillid. Og alligevel dejligt kælen ;-)

Adonis er solgt til en sød familie på Færøerne, hvor han garanteret får det som blommen i et æg.

21-06-2009:
Vi er blevet informeret om at Adonis imorgen skal aflives. Adonis er blevet utilregnelig, og en hund i hans størrelse skal være til at stole på. Hans færøske ejer er vildt ulykkelig over at være nødt til at træffe denne triste beslutning, og det gør selvfølgelig også rigtig ondt på os. Adons var trods alt hos os til hans 16'ende uge, og fik gjort sit indtryk. Vores første tanke med den slags historier er altid, om hunden mon er blevet understimuleret. Men i dette tilfælde er vi overbeviste om at Adonis har fået al den stimulering (socialisering) som han kunne ønske sig. Desuden fik han jo en fin start her hos os indtil hans 16'ende uge, hvor både hans mor og hans bror samt hans menneske-venner her gav ham masser af prægning og kærlighed. Og den fortsatte på Færøerne - det ved vi! Hvad der er sket med ham kan vi ikke helt analysere os frem til. ÆV! Pokkers osse!

House Of Amy - Gaia

Gaia er en tigerstribet tæve.

Hun er stor og kraftig. Opsøger ikke selv konflikter men elsker at putte sig ind til os mennesker. Gaia er allerede reserveret af Ali's far, dvs. ejeren af faderen til kuldet.

VIDEO - 28-02-´2007
Højreklik og vælg "Gem som"